Kako bi priroda izgledala

Danas vjerujem u čuda jer vjerujem u sebe! Anđeli su me naučili da čuda ne postoje, ne u smislu u kojem mi mislimo o njima. Ono što mi nazivamo čudima je jednostavnost u svom prirodnom stanju. Život sam je čudo, svi smo mi Božansko čudo.

Razgovaram s Anđelima, prihvaćam stvarnost u svoj svojoj pojavnosti i svakodnevno činim nešto da budem bolja, da više volim sebe i svijet oko sebe. Ulažem puno u svoj osobni rast, a cijelim putem, pomažu mi Anđeli!

S Anđelima komuniciram kroz meditaciju, pisanje, slikanje… dopuštam im da me “koriste”, posebno u radu s ljudima i kada vodim meditacije. Tada im se u potpunosti predajem. Vidim ih jasno svojim unutarnjim vidom, a vanjskim vidim svjetlost koja se ponekad prelijeva ili bliješti poput najsjajnije zvijezde. Dva sam Anđela jasno vidjela vanjskim vidom, bili su to Arhanđeli Mihael i Gabrijel. Pojavili su se u snažnoj svjetlosti i ti su prozori i danas jasni i živi u mom sjećanju. Posebnu povezanost osjećam s Arhanđelom Mihaelom, Razielom i Metatronom i naravno sa svojim Anđelom čuvarom, Skarabej mu je ime. Tu su i dvije Anđelice, Jozefina i Leonora, a od nedugo i Abigail. Družimo se, djelujemo na razne načine, a najvažniji je služenje drugima.

Senzibilitet koji mi je nekada bio problem, danas je moja najveća snaga. Kao djevojčica, osjećala sam i vidjela svijet drugačijim od onoga kako su mi ga prezentirali. Zbog osjećaja razočarenja krenula sam putevima koji su me odvojili od mene same. No netko me podsjetio na to koliko snage zapravo imam i kada sam spoznala da mogu puno više, otvorila su mi se nova vrata. A otvaraju se i dalje. I svakim novim korakom prema sebi spoznajem koliko smo savršeni, moćni i veličanstveni upravo ovakvi kakvi jesmo. I ono što mi je u jednom periodu bilo teško povjerovati, a danas znam da je tako, mi nikada, baš nikada nismo sami!

Živjeti u radosti, zahvalnosti, povjerenju i ljubavi moja je osobna misija. I radost mi je i privilegija svoja znanja dijeliti s drugima i pomoći im da osvijeste svoju osobnu moć i ljepotu. A taj netko možda si baš ti!

Zahvalna sam i tebi jer si ovdje i čitaš ovo, nije slučajno da je tako. Možda su te baš Anđeli doveli ovdje 🙂

S ljubavlju,

Martina

Martina Sensa 3-2

 

 

Martina Tišljar Delić

poznata je kao šaptačica Anđelima (Angel Whisperer). Osim toga međunarodno je priznati praktičar EFT-a (član AAMET organizacije). Upravo ova tehnika njena je najveća strast i pored svih znanja kojima raspolaže, često daje prednost EFT-u. Ujedno je certificirani Life coach, praktičar NLP-a, praktičar rekonektivog iscjeljivanja i hipnoze.

Osim EFT završene certifikacije, prošla je i trening Reprogramiranja Matrice pomoću EFT-a (Matrix reimprinting using EFT) kod jednog od prvih Mastera EFT-a u svijetu Karl Dawsona.

Zbog širine znanja i iskustva, svoje djelovanje razvija kao transformational coach. Vodi Udrugu za promicanje zdravih stilova života „Novo Sunce“ i kreator je platinastog programa Puno Srce Obilja.

Shvativši koliko se značajno poboljšao njen život kada je zakoračila na put duhovnog i osobnog rasta i razvoja promjenila je svoj životni smjer. Nakon dugogodišnjeg rada u struci po diplomi zagrebačkog sveučilišta (diplomirani je Ekonomist za unutaranju i vanjsku trgovinu)  odlučila se posvetiti radu s drugima. Motivirana svojim rezultatima i rezultatima u radu s klijentima, danas osim individualnih susreta, vodi i grupne radionice na temu duhovnog i osobnog razvoja. Njen prioritet su pozitivni rezultati i trajna pozitivna transformacija.

„Vjerujem kako u konačnici svi mi želimo biti slobodni. A put u slobodu je emocionalna sloboda i sloboda od nepodržavajućih uvjerenja. Mjenjajući svoja uvjerenja, mijenjamo svoj život i kadri smo ostvariti svoje snove. EFT  sjajan je suputnik na putu u slobodu. Rezultati koje donosi rad s ovom tehnikom dovest će EFT do ispunjenja proročanstva Cheryl Richardson: Sudbina EFT-a je da postane top iscjeliteljska metoda 21. Stoljeća. Za mene je EFT alat koji donosi duboke uvide o nama samima, ali i drugima u našem životu. Alat koji uklanja slojeve do empatije i ljubavi; alat kojim podižemo svjesnost. A cijelim tim putem pomažu nam Anđeli.”

 

Web Novo Sunce: novosunce.com

Web o Anđelima: Druženje s Anđelima

Web Puno Srce Obilja: Puno Srce Obilja

Facebook: https://www.facebook.com/martina.tisljardelic

Novo Sunce: facebook.com/UdrugaNovoSunce/

Druženje s Anđelima: https://web.facebook.com/Druženje s Anđelima

Grupa Prijateljstvo s Anđelima: https://web.facebook.com/grupa Prijateljstvo s Anđelima

6 thoughts on “Upoznajte Martinu

  1. Draga Martina,drago mi je sto sam veceras posjetila ovaj sajt.On mi je kao oslonac,koji mi jos vise daje nadu za divni paralelni svijet ,bez kojeg se nemoze -svijet andjela.Lijepo je sto postoji ovakav sajt i posjrcivacu ga kada mi budu potrebne smjernice za komunikaciju sa mojim andjelima cuvarima.

    Veliki pozdrav,
    Hristina

Odgovori

Popunite niže tražene podatke ili kliknite na neku od ikona za prijavu:

WordPress.com Logo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš WordPress.com račun. Odjava / Izmijeni )

Twitter picture

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Twitter račun. Odjava / Izmijeni )

Facebook slika

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Facebook račun. Odjava / Izmijeni )

Google+ photo

Ovaj komentar pišete koristeći vaš Google+ račun. Odjava / Izmijeni )

Spajanje na %s